Afrika Kurban Bağışı - Afrika Bağış

2024-05-13 00:00:00
PAYLAŞ:
...

Afrika Kurban Bağışı

Afrika kurban bağışı projelerimizi Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bu yıl da bağışçılarımızın yardımlarına açmış bulunmaktayız. Özellikle son yıllarda mevsim değişimleri ve artan kuraklık sebebiyle yaşanan susuzluk ve açlık durumunun sınırın çok üzerine çıkmasıyla birlikte yardımlarımızı hiçbir zaman geri çekmeden ve hatta bölgeye öncelik vererek Afrika kurban bağışı projelerimizi de devam ettirmekteyiz. Afrika için sadece kurban bağışı değil su kuyusu açtırma gibi hayati önem taşıyan projelere de imza atmaktayız. Özellikle bu alanda bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın da desteği üzerine bu projeleri her daim canlı ve diri tutmakta ve su kuyusu gibi projeleri dönemsel değil devamlı projelerimiz arasında yer vermekteyiz. Su ve gıdaya erişim sorununun günden güne artması bölgenin durumunun da ağırlaşmasının üzerine kurban bağışları ve Afrika su kuyusu projelerinin son dönemlerde daha da önem kazandığını belirtmek isteriz. Dernek olarak bizler her daim ‘’Önce İnsan’’ anlayışı ile yola çıktık ve bu yolda bizlere çalışanlarımız, hayırsever vatandaşlarımız ve gönüllü ekibimiz yol arkadaşlığı yaptı. Bölgedeki insanların susuzluk ve gıda eksikliğinden dolayı hastalanması, hayata tutunamaması ve bebeğinden yaşlısına herkesin zor durumda olması yaşadığımız yüzyılda gerçek bir insanlık dramıdır. Bölge insanları yetersiz protein alımından, susuzluktan, vitamin ve mineral eksikliklerinden ölmektedir. Bu sebeple bölgede su kuyusu açılması ve kurban bağışının yapılması oldukça önemli konular arasında yer almaktadır. Sizler de Afrika kurban bağışı projemize katılmak ve bu organizasyon için kurban bağışında bulunmak isterseniz web sayfamız üzerinde bulunan bilgileri takip ederek bağış işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu bağış işlemleri sırasında KKVK ve bağışçı haklarının korunması bakımından bizler titizlikle çalışmakta ve sitemizi 3D güvenli koruma altına almaktayız. 2024 yılında da Afrika kurban bağışı projelerimiz sayesinde birçok mağdur insanın daha yüzünü güldürebilmek için yola çıkıyoruz. Kurban bayramı dışında da Adak, Akika ve şükür kurbanlarınızı da her dönem bağışlayabilirsiniz.  Dilerseniz dernek merkezlerimize ve temsilciliklerimize bizzat giderek, isterseniz web adresimiz üzerinden online şekilde veya bağışlarınızı sitemizde yer alan hesap numaralarımız üzerinden EFT veya Havale yaparak bizlere iletebilirsiniz.  +90 553 886 77 77 numaralı çağrı merkezimizi arayarak da bağışlarınızı iletebilir ve aklınızdaki soruları da bizzat bizlere iletebilirsiniz.

Afrika Su Kuyusu Bağış

Su krizi Afrika için her dönem aynı ağırlıkta ve zorlukta yaşanan en büyük sorunlardan birisi olmuştur. Afrika en eski ve kadim medeniyetlerden birisidir. Bu eski ve kadim tarihinin altında her dönem sömürü, açlık, susuzluk ve salgı hastalıklarla mücadele etmiş bir halkı da barındırmaktadır. Bizler Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bu mücadelenin sonuna kadar destekçisi olmak ve her organizasyonumuzda Afrika bölgesini unutmadan Afrika su kuyusu bağış faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz. Afrika bölgesinde özellikle yaşanan bu açlık ve salgın hastalıkların, ekonomik zorluklar ve ölümlerin en temel sebeplerinden birisinin temiz suya erişim problemi olduğunun da farkındayız bu sebeple Afrika özelinde sadece dönemsel değil, su kuyusu gibi devamlı projelere de yer vermekteyiz. Unutulmamalıdır ki mazlumun elinden tutan ve sırtını sıvazlayanın mükâfatı çok olur.  Allah yardım edenleri sever, korur ve kollar. Bizler gerçek mülk sahibi Allah’ın mallarını ve nimetlerini kullar arasında adaleti sağlayarak paylaşmak zorundayız. Bu sebeple biz bu adaletin sağlayıcısı olma yolunda adım atarsak şüphesiz ki Allah da bizimle beraber olacaktır. Bizler bu bağış faaliyetlerini ve diğer tüm organizasyonlarımızı düzenlerken öncelikli olarak bu durumları gözeterek ve bağışçılarımızın da arkamızda olduğunu bilerek yola çıkıyoruz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak her daim önceliğimizi insan yapıyoruz ve insani olabilmenin yollarını arıyoruz. Sizler de bizimle beraber bu yolda beraber yürümek isterseniz Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak dünya üzerindeki mazlum ve mağdur coğrafyalara ve ülkemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin desteklerini ulaştırmak için Afrika su kuyusu bağış gibi birçok projeyi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Dernek olarak, yaşam mücadelesi veren savaş mağdurlara, iç savaşlar sonucu her şeylerini kaybetmiş mazlumlara, evlerinden yoksulluk ve sefalet eksik olmayan kardeşlerimize selamınızı ve yardımlarınızı ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra afetzede vatandaşlarımıza, ihtiyaç sahibi kimselere, dul, yetim, hamile, yaşlı, hasta ve daha nice ihtiyaç sahibine ulaşıyoruz. Sizler de bu iyilik zincirinin bir parçası olmak ve bizlere yardımlarınızı iletmek için web sayfamız üzerinde bulunan adımları takip ederek yardımlarınızı ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere bizlere emanet edebilirsiniz.

Afrika Bağış

Afrika özellikle son dönemlerde yoğun bir kuraklık ve su sorunu yaşamaktadır. Her dönem devam eden bu sorun son yıllarda özellikle mevsim değişikliğinin de etkisiyle hızla artarak devam etmiştir. Her ne kadar bu durum sadece açlık ve susuzlukla ilişkilendirilse de aslında durum daha büyük hezimetlere de yol açmaktadır. Bölge ekonomisinden eğitime kadar birçok faaliyet alanının kısıtlanması ile sonuçlanan bu durumun farkında olan derneğimiz Afrika bölgesine birçok yardım faaliyeti ve organizasyon düzenlemektedir. Bunlardan ilki Afrika bağış kampanyalarımız arasında yer alan kurban kesim faaliyeti ve bir diğeri ise su kuyusu açma organizasyonumuzdur. Öncelikli olarak kurban kesim faaliyetimiz bölgede gerçekleşerek helal kesime uygun ve hijyen kurallarına sadık kalınarak gerçekleştirilmektedir. Kurban bayramının da yaklaşması ile birlikte kurban kesim faaliyetlerimiz hız kazanmıştır. Bağışçılarımızın gönderdiği kurbanları dini kurallarımıza uygun bir şekilde keserek bölge halkına ulaştırmaktayız. Bir ikinci olarak da su kuyusu açmak konusu Afrika bağış kampanyalarımız arasında çok tercih edilen ve sıklıkla gerçekleştirdiğimiz bir hayır faaliyetimizdir. Bu her iki faaliyetimizi gerçekleştirirken bölge halkının fiziksel ve psikolojik sağlığını göz önünde bulundurduk. Bu sebeple Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bizler Afrika bağış projelerimize bölgenin içerisinde yer aldığı olumsuz durumları göz önünde bulundurarak her zaman öncelik vermeye özen gösteriyoruz. Sizler de bu bağış kampanyalarına katılmak ve Afrika için bir yardım eli uzatmak isterseniz derneğimiz web sitesi üzerinde bulunan bağış aşamalarını dikkatlice izleyebilir ve bağışlarınızı bizler vesilesiyle ihtiyaç sahibi kimselerle buluşturabilirsiniz. Bağışlarınızı dilerseniz dernek temsilciliklerimize, isterseniz çağrı merkezimiz üzerinden veya web sitemizde bulunan hesap numaralarımıza EFT ve Havale yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Yedi Başak, Cumhurbaşkanlığı kararı ve 5253 sayılı Dernekler Kanununun 27’nci maddesi gereğince kamu yararına çalışan dernek statüsündedir. Bu sebeple dernek web sayfamız üzerinde bulunan vergi numaralarımızı da sorgulatabilir ve güvenli şekilde bağışlarınızı bizler aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. +90 553 886 77 77 numaralı çağrı merkezimizi arayarak da bağışlarınızı iletebilir ve aklınızdaki soruları da bizzat bizlere iletebilirsiniz.

<p>Yardım Kuruluşu<b> Yedi Başak İnsani Yardım Derneği </b>2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 7. maddesi uyarınca T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen 14/09/2020 tarih ve 23280 sayılı Olur’ları ile Yardım Toplama iznine sahiptir. 2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 16. Maddesi gereğince T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü birimlerince denetlenmektedir.</p><p>5520 sayılı kurumlar vergisi kanununa göre derneğimiz kurumlar vergisi mükellefleri arasında yer almamaktadır. Online Bağış sayfamızdan yapmış olduğunuz bağışlardan vergi ve banka kesintisi alınmamaktadır. Yaptığınız bağışın tamamı derneğimize ulaşmaktadır.</p><div><br></div>