Gazze Acil Yardım Projelerine Destek Olun - Filistin'deki Mazlumlara Umut Işığını Birlikte Taşıyalım

27.11.2023
PAYLAŞ:
...

Gazze Acil Yardım Projelerine Destek Olun: Filistin'deki Mazlumlara Umut Işığını Birlikte Taşıyalım

Filistin'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmayın, Yedi Başak İnsani Yardım Derneğinin de katkı sunduğu AFAD koordinesinde Filistin'e yönelik acil yardım taşıyan İyilik Gemisi yola çıktı. Bu anlamlı görevde sizin de yardımınıza ihtiyaç var. Filistinli kardeşlerimize umut olmak için derneğimize destek vermek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.

Banka Hesap Bilgileri:

Hesap Adı: Yedi Başak İnsani Yardım Derneği

IBAN No: TR14 0020 9000 0015 9591 0000 01

Online Bağış:

Ayrıca, hızlı ve güvenli bir şekilde online bağış yapmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:


Gazze Acil Yardım Bağış İçin;

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Filistin'de yaşanan zorlu koşulları hafifletmek ve halka yardım eli uzatmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AFAD koordinesinde yola çıkan İyilik Gemisi, acil yardım malzemelerini Filistin'e ulaştırmak için Mısır’ın El Ariş Limanına ulaştı.

İyilik Gemisi, gıda, ilaç, temel tıbbi malzemeler ve diğer acil ihtiyaçları taşıyarak Filistinli kardeşlerimize umut olacak. Bu önemli misyonun başarılı olabilmesi için sizin de desteğinize ihtiyaç var.

Yardım Çağrısı:

Filistin'de yaşanan insani krize duyarsız kalmayın! Siz de Yedi Başak İnsani Yardım Derneği'ne bağışta bulunarak bu zorlu süreçte Filistinli kardeşlerimize destek olabilirsiniz. Aşağıdaki banka hesap bilgilerini kullanarak ya da online bağış yaparak yardım elinizi uzatabilirsiniz.

Filistin, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen, ancak aynı zamanda siyasi ve ekonomik zorluklarla boğuşan bir bölge. Gazze'deki insanlar, yaşadıkları zorlu koşullarla baş etmeye çalışırken, dayanışmamıza ihtiyaç duyuyorlar. Bu makalede,

Filistin halkına umut ışığı olmak için Gazze'deki acil yardım projelerine nasıl destek olabileceğimizi keşfedeceğiz.

Filistin halkı, Gazze'de yaşadıkları zorlu koşullarla baş etmeye çalışırken, sizin yardımınıza ihtiyaç duyuyor. İsrail'in saldırıları, ekonomik zorluklar ve abluka altında geçen günlük yaşam, binlerce insanın hayatta kalma mücadelesi vermesine neden oluyor. Bu zorlu durumda Filistin'e acil yardım ulaştırmak, hayati öneme sahip.




Gazze'deki Acil Durumu Anlamak

Gazze, normal zamanlarda günde sadece 3-4 saat elektrik verilirken şimdi ise elektrik, su, yakıt yok temel insani ihtiyaçlara ulaşım çok kısıtlı ve şehir sürekli bombalanıyor. İnsanlar temel ihtiyaçlarına ulaşmakta zorlanıyor, hastaneler işleyişini sürdürmekte güçlük çekiyor ve binlerce ev yıkıldı. Son birkaç haftada binlerce insan hayatını kaybetti ve 1,5 milyon insan yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kaldı.

Gazze'ye Yardımlar Nasıl Ulaştırılıyor?

  1. Gazze İçindeki Kaynaklar: İlk aşamada, Gazze içindeki kaynaklar kullanılarak acil insani yardımlar kardeşlerimize ulaştırılıyor. Bu stoklar, hızlı müdahale gerektiren hayati bir kaynak olarak önem taşıyor.
  2. Türkiye'den Yardım Gönderimi: İkinci aşamada, Türkiye'den gönderilecek yardım gemileri ve uçakları için AFAD koordinasyonunda hazırlıklar yapılıyor. Yardımlar her an Gazze'ye gönderilmeye hazır bekletiliyor.
  3. Mısır Üzerinden Yardım: Üçüncü seçenek olarak, Mısır üzerinden yardım malzemeleri temin edilerek Mısır Kızılay’ı aracılığıyla Gazze'ye ulaştırılıyor.

Yedi Başak: Şeffaf ve Hesap Verebilir Yardım

Yedi Başak, bağışlarınızın Gazze'deki kardeşlerimize ulaşması için özenle çalışıyor ve her aşamada şeffaf ve hesap verebilir bir yaklaşım benimsemektedir.

Filistin İçin İyilik Gemisi

Filistin için iyilik gemisi, yaraları sarmak için yola çıkıyor. AFAD koordinasyonunda yola çıkacak olan İyilik Gemisi'ne vereceğiniz destek, Filistinli kardeşlerimize ulaştırılıyor.

Nasıl Destek Olabilirsiniz?

Gazze'deki acil yardım projelerine destek olmak için ACİL yazıp 3157'ye göndererek 15 TL bağışta bulunabilirsiniz. Gazze'de ilan edilen ateşkes kısa süreliğine de olsa umut ışığını yakalama vaktidir. Filistin için iyilik gemisine vereceğiniz destekle, yaraları birlikte saralım.

Gazze'ye umut ulaştırmak için bir adım atın, çünkü her bağış bir umut ışığıdır.

Filistin'deki acil yardım ihtiyacına karşı duyarlılık göstermek ve Yedi Başak İnsani Yardım Derneği'ne yapılan bağışlarla İyilik Gemisi'ni güçlendirmek, insanlık değerlerine olan inancımızı pekiştirecek önemli bir adımdır. Siz de bu anlamlı çalışmada yer alarak Filistinli kardeşlerimize umut olabilirsiniz. Yardım elinizi uzatın, iyilik gemisinin rotasını daha güçlü kılalım!

 

<p>Yardım Kuruluşu<b> Yedi Başak İnsani Yardım Derneği </b>2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 7. maddesi uyarınca T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen 14/09/2020 tarih ve 23280 sayılı Olur’ları ile Yardım Toplama iznine sahiptir. 2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 16. Maddesi gereğince T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü birimlerince denetlenmektedir.</p><p>5520 sayılı kurumlar vergisi kanununa göre derneğimiz kurumlar vergisi mükellefleri arasında yer almamaktadır. Online Bağış sayfamızdan yapmış olduğunuz bağışlardan vergi ve banka kesintisi alınmamaktadır. Yaptığınız bağışın tamamı derneğimize ulaşmaktadır.</p><div><br></div>