Gazze İçin Sıcak Yemek Seferberliği

2024-06-04 00:00:00
PAYLAŞ:
...

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken, Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bizler de zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Gazze halkına destek olmaya aralıksız devam ediyoruz. Gazze'deki kardeşlerimize yardım eli uzatmak ve onların hayatlarına bir nebze olsun dokunabilmek için "Sıcak Yemek Seferberliği" başlattık.

 

Bu seferberlik kapsamında, sadece 100 TL bağışla bir tabak sıcak yemek sunarak, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirsiniz. Günlük yaklaşık 2,000 kişiye sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz, ancak daha fazla kişiye ulaşabilmek için sizin yardımınıza ihtiyacımız var.

 

Gazze’de Yaşanan İnsani Dram

Gazze’de yaşanan dram her geçen gün daha da derinleşiyor. İsrail saldırıları sonucu evlerin %75’i yıkılmış durumda, insanlar ölümlerin kıyısında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Çocuklar, kadınlar, hamile kadınlar, emziren anneler ve yaşlılar, yeterli beslenememe ve sağlık hizmetlerinin eksikliği nedeniyle büyük zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Bu zor koşullar altında Gazze halkı, her zamankinden daha fazla yardıma ihtiyaç duyuyor.

 

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nin Gazze’deki Faaliyetleri

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak, Gazze’deki insani krize karşı ilk günden itibaren kesintisiz olarak yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rim’in dedesi Khaled Nabhan (Edu Dia) ile birlikte yürüttüğümüz seferberlikte, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtımının yanı sıra, çocukların acılarını unutturmak için eğlenceli şenlikler düzenliyor, çeşitli organizasyonlarla onları mutlu etmeye çalışıyoruz.

Başlangıçta 1,000 kişilik sıcak yemek hedefiyle yola çıktığımız bu seferberlikte, duyarlı bağışçılarımızın desteğiyle bugün 2,000 kişiye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ancak bu daha yolun başı; Gazze’deki insani dram sona erene kadar yardım faaliyetlerimize son nefesimize kadar devam edeceğiz.

 

Gazze’de Sunduğumuz Diğer Yardımlar

Gazze’de sadece sıcak yemek dağıtımı ile sınırlı kalmayan birçok yardım faaliyeti yürütüyoruz:

  • Sebze Yardımı: Taze sebze dağıtarak, ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
  • Un Yardımı: Ekmek yapımı için gerekli olan unu temin ederek, Gazze halkının günlük ekmek ihtiyacını karşılıyoruz.
  • Su Tankeri ve Su Dağıtımı: Temiz içme suyu sağlamak amacıyla su tankerleri ile su dağıtım hizmetleri sunuyoruz.
  • Çocuklar İçin Etkinlikler: Çocukların acılarını hafifletmek ve moral desteği sağlamak amacıyla eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenliyoruz.

 

Gazze’ye Destek Olmak İçin Şimdi Harekete Geçin

Gazze’de yaşanan insani drama sessiz kalmamak ve yardıma muhtaç insanların yanında olmak için hep birlikte seferber olduk. Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım ulaştırmak için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Sadece 100 TL bağışla, bir tabak sıcak yemekle bu seferberliğe katkıda bulunabilir ve bir umut ışığı olabilirsiniz.

 

Yardım ve bağışlarınız için yedibasak.org.tr adresini ziyaret edebilir veya 0553 886 7777 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Gazze’deki kardeşlerimizin yanında olun ve onların hayatlarını iyileştirmek için bir adım atın.

Gazze’ye uzatacağınız her yardım eli, oradaki insanların yaşamlarına dokunan bir umut ışığı olacaktır. Gazze’deki insani dram bitene kadar desteğinizi bekliyoruz.

 

Bağış İçin Tıklayınız

 

<p>Yardım Kuruluşu<b> Yedi Başak İnsani Yardım Derneği </b>2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 7. maddesi uyarınca T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen 14/09/2020 tarih ve 23280 sayılı Olur’ları ile Yardım Toplama iznine sahiptir. 2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 16. Maddesi gereğince T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü birimlerince denetlenmektedir.</p><p>5520 sayılı kurumlar vergisi kanununa göre derneğimiz kurumlar vergisi mükellefleri arasında yer almamaktadır. Online Bağış sayfamızdan yapmış olduğunuz bağışlardan vergi ve banka kesintisi alınmamaktadır. Yaptığınız bağışın tamamı derneğimize ulaşmaktadır.</p><div><br></div>