Kurban Bağışı Afrika - En ucuz Kurban Bağışı

2024-04-02 00:00:00
PAYLAŞ:
...

Kurban bağışı Afrika

Kurban bağışı yapmak isteyen kişiler için kurban bağışı organizasyonu düzenleyen yerlerin araştırılma süreci, kurban bayramının da yakşalmasıyla birlikte ciddi bir artış göstermiştir. Bu bağışı gerçekleştirmek isteyenler özellikle güvenilir kurum ve kuruluşların arayışındadır. Kurban bağışı yapmak isteyenlerin bu işlemi gerçekleştirirken özellikle güvenilir kurumları tercih etmesi, bu işi profesyonel şekilde gerçekleştiren yerlere bağışta bulunması oldukça önemli bir konudur. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bizler bağış ve yardım toplama konusunda gerekli belge ve izinlere sahip bir derneğiz. Derneğimiz web sayfasında bulunan valilik ve diğer izinleri incelemek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.  ‘’ Yardım Kuruluşu Yedi Başak İnsani Yardım Derneği 2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 7. maddesi uyarınca T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen 14.09.2020 tarih ve 23280 sayılı Olur’ları ile Yardım Toplama iznine sahiptir. 2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 16. Maddesi gereğince T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü birimlerince denetlenmektedir. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği vergiden muaf değildir.’’ Diğer bilgilere ulaşmak, bağışçı hakları, dernek tüzüğü, bağımsız denetim raporunu incelemek veya aklınıza takılan soruları doğrudan bize iletmek için web sayfamız üzerinde yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz. Tüm bu izinlerimizin ve yıllardan gelen tecrübemizin sayesinde her sene birbirinden farklı ve tekrarı olan onlarca projeye imza atmaya devam ediyoruz. Bu sene de yine ve yeniden kurban bağışı organizasyonlarımızı düzenledik. Yurt içinde ve yurt dışında farklı coğrafyalarda kurban bağışı faaliyetimizi devam ettiriyoruz. Yurt dışı faaliyet alanlarımıza özellikle her sene olduğu gibi açlık ve kuraklıkla mücadele eden Afrika bölgesini de ekledik. Kurban bağışı Afrika faaliyetimiz için sizler de web sayfamız üzerinden online şekilde veya banka hesap numaralarımız kanalı ile bizlere bağışlarınızı iletebilirsiniz. Kurban bağışı Afrika faaliyetimize yardımda bulunmak için PTT veya E-Kart yoluyla da yardımlarınızı derneğimiz üzerinden ihtiyaç sahipleri ile paylaşabilirsiniz. Kurban bağışı Afrika, Çad, Somali, Nijer, Bangladeş, Gazze, Uganda, Tanzanya gibi diğer yurtdışı faaliyet alanlarımızda da devam etmektedir.  Siz de detaylı bilgi almak için 7/24 açık çağrı merkezi iletişim kanalımızı kullanarak sorularınızın cevabını bizzat bizlerden alabilirsiniz.

 

Yurtdışı kurban bağışı

Yurtdışı kurban bağışı faaliyetimiz bu yıl da her yıl olduğu gibi devam etmektedir. Bu sene yurtdışı kurban bağışı faaliyet alanlarımız Gana, Gazze (Filistin), Nijer, Uganda, Tanzanya, Çad, Somali, Afganistan, Bangladeş, Yemen ve Suriye olarak belirlenmiştir. Bu ülkelerde kurbanlarımızı helal kesim ve hijyen sertifikalı tesislerde kesilmektedir. Gazze ve Filistin için yoğun savaşın getirdiği erişim, depolama ve saklama alanı konusunda yaşanan talihsizlikler karşısında bu bölgeler için konserve şekilde etlerin bölgeye ulaştırılmasını uygun bulduk. Konserveler saf et olarak, içerisinde herhangi başka bir madde veya gıda eklenmeden vakumlu sistemlerde yerlerine teslim edilecektir. Kurbanlar entegre tesislerde helal ve hijyen kurallarına uygun şekilde kesilerek konserve paket şeklinde hazırlanacaktır. Diğer bölgelerde de hijyen koşullarına ve helal kesime dikkat edilerek derneğimiz tarafından vekaleten bağışçılarımızın kurbanları kesilecek ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Yurtdışı kurban bağışı için hisse ortağı herkes telefon görüşmesi veya mesaj yoluyla kesim öncesi vekaletini vermektedir. Bunun için profesyonel şekilde çalışan ekibimiz özenli bir takip gerçekleştirecek ve kesilen kurbanlarınızın video ve fotoğraflarını da bağışçılarla en şeffaf şekilde paylaşacaktır. Kurban ibadetinin vekaleten yapılması yani başka bir kişiye müsaade vererek ibadeti yapan kişi adına kesilmesinde herhangi bir sakınca yoktur. Bunun yanı sıra insani yardım dernekleri, hayır kurum ve kuruluşlarının bu şekilde faaliyet göstermesi sonucunda, Diyanet İşleri Başkanlığı konuya açıklık getirerek vekalet verilerek kurban kesimi yaptırılmasının herhangi bir sorun teşkil etmediğini de fetvasında belirtmiştir. Bizler Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak hem bir ibadete hem de bir yardıma aracılık ettiğimizi, sorumluluğumuzun bu sebeple büyük olduğunu ve süreci tüm bu sebeplerden dolayı titizlikle yürütmemiz gerektiğinin farkındayız. Bu farkındalığımız da bizlere her bir kurban için ayrı bir çaba ve özen göstermemiz gerektiğini hatırlatarak bu vazifeyi en iyi şekilde icra etmemize vesile oluyor. Kıymetli hayırsever vatandaşlarımız, gönüllü ekibimiz ve çalışanlarımızla birlikte bu güzel vazifeleri yerine getirmeye bu yıl kurban bayramında da hazır bir şekilde bekleyeceğiz. Sizler de yurtiçi ve yurtdışı kurban bağışı niyetleriniz için bu iyilik zincirine bizleri de ortak edebilirsiniz.

En ucuz kurban bağışı

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte kurban bağışı yapılacak yerler konusunda daha fazla araştırma yapılmaktadır. Bu araştırmalar yapılırken özellikle en güvenilir ve en ucuz kurban bağışı kabul eden kurum ve kuruluşlar tercih edilmektedir. Özellikle dernekler, kurum ve kuruluşlar sayesinde kurban ibadetini daha uygun bir hale getirmek oldukça mümkündür. Kurban maddi bir ibadettir ve özellikle toplu alımlarda bireysel alımlardan daha uygun fiyatlara düşülebildiğinden maddi olarak erişilebilir bir hale gelmektedir. Bu durum da herkesin kurban ibadetini rahatlıkla yapabilmesine olanak sunar. Bu sayede herkes bütçesine uygun bir şekilde kurban ibadetini gerçekleştirme fırsatı yakalar. Kurban her ne kadar maddi olarak yapılan ibadetler arasında yer alsa da kurban kesmek ve bunu bağışlamak da oldukça ibadetin faziletini arttıran ve kişinin gönül genişliğini vurgulayan uygulamalardır. Kesilen kurbanın bağışlanmasında herhangi bir sakınca olmadığı gibi bağışlanması konusunda ciddi bir teşvik de söz konusudur.  Kurban ibadetini gerçekleştirirken helal kesim ve hijyen kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilmesi önemlidir. herkesin bu durumlara olanak sağlayacak mekan ve zamanı olmayabilir. Bu sebeple hem mekandan hem zamandan tasarruf edebilmek için hayır kurum ve kuruluşları tercih edilebilir. Bizler Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak en ucuz kurban bağışı yapabilmeniz için toplu hayvan alımlarında avantajlı fırsatları yakalıyor ve en ucuz kurban bağışını yaparak bu ibadetin ulaşılabilir olmasına da vesile oluyoruz. Bunun yanı sıra hijyen sertifikalı ve helal kesim şeklinde kurbanlarınızı kesiyoruz. En sağlıklı ve kurbanlığa uygun hayvanların seçilmesini sağlıyor ve uygun koşullarda muhafaza ediyoruz. İhtiyaç haritalarımızı göz önünde bulundurarak bu etlerin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması aşamasında da oldukça önemli bir rol oynayan derneğimiz kesim sırasında ve sonrasında da her an sürecin takipçisi oluyor. Kesim sırasında sizlerden vekalet alma ve hayvanların dinen uygun şekilde kesilmesi konusunda da tüm aşamaları titizlikle ilerletiyoruz. Kesim anı video ve kamera görüntülerini de hisse sahipleri ile en şeffaf hali ile paylaşıyoruz. Kurban gibi hem maddi hem de manevi sorumluluğu oldukça büyük olan bu faaliyette değerli bağışçılarımızın güvenini kazanmaktan dolayı memnuniyet duyuyor, her sene olduğu gibi bu sene de kurban bağışı organizasyonumuzu devam ettiriyoruz.

<p>Yardım Kuruluşu<b> Yedi Başak İnsani Yardım Derneği </b>2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 7. maddesi uyarınca T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen 14/09/2020 tarih ve 23280 sayılı Olur’ları ile Yardım Toplama iznine sahiptir. 2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 16. Maddesi gereğince T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü birimlerince denetlenmektedir.</p><p>5520 sayılı kurumlar vergisi kanununa göre derneğimiz kurumlar vergisi mükellefleri arasında yer almamaktadır. Online Bağış sayfamızdan yapmış olduğunuz bağışlardan vergi ve banka kesintisi alınmamaktadır. Yaptığınız bağışın tamamı derneğimize ulaşmaktadır.</p><div><br></div>