Yurtdışı Kurban Bağışı - En Uygun Kurban Bağışı

2024-05-07 00:00:00
PAYLAŞ:
...

Yurtdışı kurban bağışı

Kurban ibadeti Hz. İbrahim’in oğlu Hz. İsmail’i Allah için kurban etmeye karar vermesi ve buna tevekkül etmesinin ardından rabbimizin ona bir sabır karşılığı olarak gökten hayvan indirerek onu kurban edebileceğini söylemesi ve evladını ona bağışlamasıyla ortaya çıkmıştır. Bu ibadetin başlangıcından da anlaşılacağı üzere kişiler kurban ibadetlerini yerine getirirken Allah’a olan güven ve teslimiyetlerini de göstermiş olmaktadır. Kurban kişinin malından vererek bir hayvan satın alması veya kendi hayvanından Allah’a adaması sonucunda yapılan bir ibadet olduğundan maddi bir ibadettir. Bu ibadeti gerçekleştirmek için bazı özelliklere ve maddi duruma sahip olunması gerekir. Özellikle hayvanların satın alınarak Allah’a adanması bakımından kişi maddi varlıklarını ve sahip olduğu şeylerin hepsini Allah yolunda harcadığını ispatlar. Bunun yanı sıra maddi ibadetleri yerine getirmek kişideki kibir ve üstünlük duygularının da törpülenmesine vesile olur. Bu ibadetleri gerçekleştiren kişi gerçek mülkün sahibinin Allah olduğunu bir kez daha hatırlamış olur. Manevi olarak bu ibadet kişinin Allah’a olan sadakatini ve teslimiyetini simgeler. Kurbanı Allah için adamak ona olan itaati ve onun emirlerinin eksiksiz yerine getirileceğini de vurgulamaktadır. Kurban kesiminin ardından bu etlerin ihtiyaç sahipleri ile paylaşılması da toplumsal birliği ve beraberliği pekiştirmektedir. Manevi olarak kurban kesmek aynı zamanda Allah’a yaklaşmanın da bir göstergesidir. Bu ibadet şükür göstergesi olarak da kabul edilmektedir. Bizler de bu kıymetli ibadette alan ve veren kişiler arasında köprü vazifesi görmekten memnuniyet duyuyoruz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bizler bu ibadetlerin yerine getirilmesi için bir zemin hazırlayarak yurtiçi ve yurtdışı kurban bağışı faaliyetleri yürütmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. Yurtdışı kurban bağışı organizasyonumuz için web sayfamız üzerinde bulunan faaliyetlerimiz başlığından kurban etkinliklerimize ulaşabilir ve hızlı şekilde yurtdışı kurban bağışı yapabilirsiniz.  online şekilde web sitemiz üzerinden veya banka hesap numaralarımız üzerinden kurban hisse bedellerini gönderebilir ve bu sayede hızlıca bağışınızı yapabilirsiniz. bağış yapmak istediğiniz ülkeyi seçebilir ve bağış yap butonuna tıklayarak hızlı bir şekilde bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sitemiz KKVK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu)  korunarak,  3D güvenli ödeme yöntemleri ile ödeme alabilecek şekilde tasarlanmıştır.

En ucuz kurban bağışı

En ucuz kurban bağışını yapabilmek için özellikle kurban bayramının da yaklaşmasıyla bir çok kişi arayışa girmiştir. En ucuz kurban bağışı yöntemi dernekler, kurum ve kuruluşlar tarafından hisse bedeli olarak gerçekleştirilmektedir. Bu hisse bedelini istenilen hisse sayısına göre seçerek temin edebilir ve bu sayede hem kurban ibadetinizi yapmış hem de bağış yaparak bu ibadetin faziletlini arttırmış olursunuz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bizler kurban ibadetine herkes ulaşabilsin ve isteyen herkes kurbanını kesebilsin diye uygun hisse bedeli ücretleri ile bağışçılarımıza imkan sağlamaya özen gösteriyoruz. Bu yapılan çalışmaların her birinde özen ve titizlikle çalışarak yol alınan her aşamanın takipçisi oluyoruz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bizler helal kesim ve hijyen sertifikalı şekilde kurbanlarınızı keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Burada önemli olan noktalardan birisi doğru hayvan seçimini yapabilmek için hayvancılık bilgisi olan uzmanlarla birlikte sağlıklı ve kurbanlık olabilen hayvanların seçimine özen gösteriyoruz. Gerçek ihtiyaç sahipleri tespit edilerek bu konuda da takibimizi ve özenimizi devam ettirmekteyiz. En hayırlı şekilde ibadetini yapmak isteyen kişilerin süreçlerini takip ederek bu güzel niyetlerin desteklenmesinde payımız bulunmasından oldukça memnunuz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak Ramazan bayramı, Kurban Bayramı, devamlı sadaka ve zekat faaliyetlerimiz ile de insani yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz. Sizler de herhangi bir faaliyetimize katılmak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.  Bağışçı haklarımız, dernek tüzüğümüz, yönetim kurulumuz, valilik izinleri ve vergi levhalarımızı da görüntülemek için web sayfamız üzerinde bulunan kurumsal başlığından gerekli incelemeleri yapabilirsiniz. Tüm faaliyetlerde olduğu gibi kurban faaliyetlerimizin de en yakın takipçisi olarak bu süreci siz değerli bağışçılarımızla birlikte yürütmekten memnuniyet duyuyoruz. Sizler de kurban yardımlarınızı yapmak için Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak yürüttüğümüz kurban bağışları projelerimize göz atabilir ve bağışlarınızı, Banka yoluyla, Online sistem üzerinden, 7/24 açık çağrı merkezimizden, PTT ile bağış yaparak, E-kart ve SMS yoluyla da bağışlarınızı derneğimize iletebilirsiniz. Yurt dışı bağışlarınız için de USD VE EURO birimleri üzerinden bizlere bağışlarınızı güvenli bir şekilde iletebilirsiniz.

En uygun kurban bağışı

En uygun kurban bağışı konusundaki araştırmalar kurban bayramının da yaklaşması ile birlikte hız kazanmıştır. Kurban bağışında bulunmak isteyen insanlar hem en uygun kurban bağışı yapabilecekleri yerler konusunda araştırma yaparken aynı zamanda güvenilir kurum ve kuruluşlar konusunda da ciddi bir araştırma yapmaktadır. Bu konuda birden fazla kurum ve kuruluş devreye girmektedir. Özellikle kurban gibi hem maddi hem de manevi ibadetleri dernek, kurum veya kuruluşlar üzerinden gerçekleştirmek kişilere maddi olarak, zaman ve mekan olarak da tasarruf sağlamaktadır. Kurban öyle bir ibadettir ki hem maddi hem manevi hem de fiziki şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu sebeple tüm koşulların kurban sürecine uygun şekilde mevcutta bulunması gerekir. Hayvanı kesecek bir alan, kesebilecek birisinin olması, doğru hayvanın seçilmesi, doğru şekilde ayrılarak dağıtılması gibi bir çok süreci içerisinde barındırmaktadır. Günümüzde özellikle şehir yerlerinde bu kesim aşamasını gerçekleştiren tesisler olmasına rağmen ihtiyaç sahiplerine ulaşmak da ayrı bir problem haline dönüşebilir. Tüm bunları göz önünde bulundurarak Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak bizler bu süreçlerin her birinin yakın takipçisi oluyoruz. Sizler de kurban ibadetinizi yerine getirmek ve en uygun kurban bağışını en güvenilir şekilde gerçekleştirmek için derneğimiz üzerinden bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine iletebilirsiniz. Derneğimiz bu konuda profesyonellerle çalışmakta hijyen ve helal kesim sertifikaları sayesinde de güvenilir şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine bağışlarınızı iletmektedir. Yurt içi ve yurt dışından bağışlarınızı yine yurtiçi ve yurtdışı faaliyet alanlarımıza yapabilirsiniz. Sizler de kurban yardımlarınızı yapmak için Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak yürüttüğümüz kurban bağışları projelerimize göz atabilir ve bağışlarınızı, Banka yoluyla, Online sistem üzerinden, 7/24 açık çağrı merkezimizden, PTT ile bağış yaparak, E-kart ve SMS yoluyla da bağışlarınızı derneğimize iletebilirsiniz. Yurt dışı bağışlarınız için de USD VE EURO birimleri üzerinden bizlere bağışlarınızı güvenli bir şekilde iletebilirsiniz. Bu sene Gana, Gazze (Filistin), Nijer, Uganda, Tanzanya, Çad, Somali, Afganistan, Bangladeş, Yemen ve Suriye olarak faaliyet alanlarımız derneğimizin değerlendirmelerinin ardından belirlenmiştir. Sizler de yurtdışında bu ülkelere veya yurtiçi bağışlarınız için derneğimizin web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

<p>Yardım Kuruluşu<b> Yedi Başak İnsani Yardım Derneği </b>2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 7. maddesi uyarınca T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen 14/09/2020 tarih ve 23280 sayılı Olur’ları ile Yardım Toplama iznine sahiptir. 2860 sayılı Yardım Toplama Kanununun 16. Maddesi gereğince T.C. Gaziantep Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü birimlerince denetlenmektedir.</p><p>5520 sayılı kurumlar vergisi kanununa göre derneğimiz kurumlar vergisi mükellefleri arasında yer almamaktadır. Online Bağış sayfamızdan yapmış olduğunuz bağışlardan vergi ve banka kesintisi alınmamaktadır. Yaptığınız bağışın tamamı derneğimize ulaşmaktadır.</p><div><br></div>